Přišel jsem zničit všechna dogmata ve vašem vědomí

15.10.2024 18:29


Pán Šiva
5. ledna 2008


JÁ JSEM Šiva!

Přišel jsem!

Jak dlouho nám nebylo umožněno komunikovat prostřednictvím tohoto posla.

Jsem vám vždy k dispozici, ale váš svět mě bohužel příliš nectí. Existují oddaní služebníci, ale je jich málo a žijí v mé milované Indii.

Mezi západním lidstvem je nesmírně vzácné najít lidi, kteří jsou mi oddáni a kteří vnímají mé energie a vibrace.

Moje energie a vibrace jsou pro vás velmi těžko snesitelné. Protože já jsem nepřetržitý pohyb. Jsem oheň, voda a vzduch. Jsem v nepřetržitém pohybu, v nepřetržitém tanci.

Myslím, že s vámi začneme dnešní rozhovor. Trochu jsem se rozptýlil. Sdělil jsem vám svůj stav. A teď budete moci lépe vstřebat informace, které vám sdělím.

Jsme rádi, že jsme mohli pokračovat v naší práci prostřednictvím našeho posla v Rusku. Vždy jsem říkal, že tato země má obrovský duchovní potenciál, který dosud nebyl využit.

Rusko je nevěsta na vdávání. A v jejím domě se snaží usadit různá duchovní hnutí a učení. Učení, které by mělo do Ruska přijít a usadit se tam, však teprve začíná zapouštět kořeny. Semínko je zatím v zemi a žádné klíčky nejsou vidět.

Nejdůležitější proces však již proběhl. Semínko bylo zaseto, půda pohnojena a zalita.

A nyní nám všem nezbývá než čekat na výhonky, kdy v myslích obyvatel Ruska vyklíčí nové vědomí.

Udělali jsme obrovskou přípravnou práci. Zničili jsme dogmata starých náboženství a ubránili jsme Rusko před nadvládou různých pochybných duchovních nápadníků.

Rusko má přes veškerou svou nepředvídatelnost vrozenou čitelnost a čistotu. Proto vyčkáváme a pozorně sledujeme všechny procesy, které v této zemi probíhají.

Nové vědomí, nové duchovní Učení přijde tiše a nenápadně a již se začíná projevovat.

Nepřijde hlučně a hlasitě prostřednictvím osoby nebo organizace. Nové duchovní Učení přijde skrze srdce lidí, kteří obývají tuto velkou zemi.

Nemyslete si, že ještě nenastal čas, a nemyslete si, že se nic neděje. Všechny nejdůležitější přípravné procesy proběhly jak na jemnohmotné, tak na fyzické úrovni.

Stovky a tisíce lidí jsme připravili na to, aby přijali nové vědomí, nové myšlení a nové Učení do svých srdcí.

Číše jsou připraveny. A my se snažíme do každé připravené číše nalít tolik energie, kolik jen pojme.

Jakmile naplníme číše těchto několika málo lidí, mnoho dalších se bude moci dotknout našeho Učení a napít se přímo našeho Světla tím, že se s námi setkají a budou komunikovat s námi, Nanebevzatými Mistry.

Budeme se moci velmi přiblížit v těch místech Ruska, která jsou stále svobodná, čistá a neobydlená. Rusko je bohatá země. A my budeme schopni tuto zemi učinit desetkrát, stokrát bohatší, jakmile naše Učení pronikne do vědomí kritického procenta obyvatel této země. Celá země se otočí a ztuhne v očekávání zázraku, zázraku, o kterém všichni vědí, že se stane, a na který všichni čekají.

A tento zázrak duchovní obnovy a duchovního růstu se objeví stejně rychle jako bambusové výhonky ze země. Víte, že bambus spí v zemi velmi dlouho, buduje si kořenový systém, ale když přijde čas, rostlina udělá mohutný skok a během několika dní vyroste několik metrů vysoko.

Totéž se stane s Ruskem. Spí a udržuje si své panenské vědomí, dokud nenastane okamžik, kdy vyklíčí semeno, které jsme prostřednictvím tohoto posla a mnoha dalších zaseli.

Jediná Víra a jediné Učení, které kdy existovalo na planetě Zemi, je Učení, které jsme vám dávali my, Nanebevzetí Mistři. Víry a hnutí se nazývaly různě, význam toho, co bylo dáno, se zkresloval, ale my jsme vždy dávali totéž Učení.

Nastal okamžik, kdy se všichni musíte povznést nad náboženská dogmata a rámce, kterým jste po staletí věřili. Musíte pozvednout své vědomí tak, aby ve vašem vědomí přestaly existovat všechny rámce a překážky. Musíte se povznést na takový stupeň, z něhož uvidíte nejen jednotu všech náboženství existujících na světě, ale také jednotu všech lidí obývajících zeměkouli.

Brání vám v tom pouze omezení vašeho vědomí.

Přišel jsem, abych ve vašich myslích zničil všechna dogmata a vše, co vám po staletí bránilo vidět Boží tvář, napsanou ne na stěnách kostelů, ale na hvězdné obloze, v oblacích...

Přišel jsem a zničil jsem vše, co bylo možné ve vašem vědomí zničit najednou, aniž bych narušil váš životní rytmus.

Příliš mnoho energie zatím neunesete.

Byl jsem dnes s vámi!
JÁ JSEM Šiva!