Učení o projevení Božských kvalit v životě

16.10.2024 11:15


Milovaný Lanello
4. ledna 2008


JÁ JSEM Lanello, který k vám dnes přišel prostřednictvím našeho posla.

Zdá se, že od našeho posledního setkání uplynula celá věčnost.[1] Stalo se tolik věcí. A teď za vámi znovu přicházím. Slunce stále svítí, děti i dospělí stále slaví Nový rok a Vánoční svátky. Ale něco se zase nenápadně změnilo. A já vám řeknu, co se změnilo. Změnily se vibrace fyzického světa kolem vás. A aby se vaše vědomí dokázalo přenastavit a zvyknout si na změnu vibrací, musíte se hodně snažit a pracovat na sobě.

Když pak mluvíme o změně vašeho vědomí, nemyslíme tím, že si do hlavy nacpete spoustu a spoustu nových informací nebo začnete číst více knih, sledovat více filmů a chodit na koncerty.

Nyní nastal čas, kdy pro průlom ve vašem vědomí musíte prostě omezit vaši komunikaci a vaši všežravost. Přestaňte dělat věci, na které jste zvyklí, a podívejte se na svůj život jakoby zvenčí.

Co ve vašem životě patří věčnosti? Co z toho, co děláte každý den, vás přežije?

Takže, položil jsem vám otázku.

S odpovědí nespěchejte. Protože jen málo z vás odpoví správně na mnou položenou otázku.

Takže... Bude žít věčně, přežije vás a zůstane s vámi to, co patří k věčnému světu.

Co si myslíte, že z věcí kolem vás bude žít věčně a patří do věčného, nepomíjivého světa?

Myslíte si, že si z vás dělám legraci? Ale ve vašem světě je něco, co vás přežije a bude žít věčně. A to jsou Božské vlastnosti, které jste schopni ve svém životě projevit.

Existuje mnoho Božských kvalit a mnoho nebožských kvalit, které projevujete každý den. A když pak projevujete nebožské vlastnosti, zhoršujete své postavení ve fyzickém světě. Vytváříte si karmu a budete povinni si ji odpracovat. Nejčastěji se odpracování karmy uskutečňuje prostřednictvím potíží, neštěstí, utrpení a nemocí, které na vás dopadají.

Bůh vám však říká, abyste projevovali své Božské vlastnosti. A když pak projevíte své Božské vlastnosti, tyto vaše vlastnosti vás přežijí a budou žít po celé věky.

A když se obrátíte k současným dějinám, vzpomenete si, jaké činy lidí jsou zaznamenány na stránkách historie. Nejčastěji jsou to ty činy, které jsou spojeny s nezištností, obětavostí, statečností, ctí, důstojností.

Bez obtíží můžete vyjmenovat vlastnosti, které patří k Božským kvalitám a které vás provázejí po celou dobu vašich pozemských inkarnací.

Pokud jste si například v některé ze svých minulých inkarnací osvojili vlastnost rytířské ušlechtilosti a služby, bude vás tato vlastnost provázet po všechny vaše inkarnace.

Kam tím mířím? Jediné, pro co byste měli žít, je pěstovat své Božské vlastnosti. Mezi tyto vlastnosti patří služba rodině a nesobeckost, kterou projevujete, když se setkáváte s malichernými obchodními partnery. Ve vašem životě je vždy místo pro hrdinské činy a vždy je místo pro rytířské hrdinství a oddanost věci, které sloužíte.

Pokud se podíváme zpět do minulosti, jsou to právě Božské vlastnosti, které vždy přitahovaly pozornost spisovatelů, umělců a zástupců dalších uměleckých oborů.

Proto jsem k vám dnes přišel, abych vám řekl, že nastal čas projevit vaše Božské vlastnosti. A stejně jako dnes ve vašich ulicích a v celé společnosti panuje nekulturnost a moc peněz a zisku, stejně tak v nedaleké budoucnosti nastane Božský řád a harmonie. A členové společnosti budou neustále hledat lidi, kteří potřebují pomoc a péči.

To, co vám teď říkám, vám připadá fantastické a nereálné. Vy však už nebudete moci žít jinak. A čím více budete bránit svou svobodu žít jinak než podle Božího zákona, tím těžší a těžší osud na sebe strhnete.

Věřte mi, že nemá smysl soutěžit s Bohem. A pokud je učiněno rozhodnutí změnit vibrace vaši roviny, pak k této změně dojde.

Nyní jste doslova obklopeni bakchanáliemi, slavnostmi těch zlých bytostí, které se nechtějí pokořit před Božím Zákonem. A svádějí na scestí mnoho Božích synů a dcer. Mnozí mladí lidé podléhají těm nejnezdravějším instinktům, které v nich podněcují entity, jež pronikají do jejich aury a těl, které jsou pod vlivem omamných látek a pod vlivem takzvané hudby, jež se podobá bubnování divochů a tamburíně šamanů.

Konec této bakchanálie se blíží. A za pár let, až si mnozí z vás budou znovu číst slova tohoto mého diktátu, vám bude připadat divné, o čem mluvím.

Protože obyvatelstvo Země, které se řídí Božským Zákonem, bude nuceno řídit se vznešenějšími vzorci chování. A ti, kteří se Božským Zákonem řídit nechtějí, ukončí svou pozemskou existenci někde v africké džungli, kde budou sedět u ohně a jíst svou porci masa za zvuků tamburíny a bubnu, které mají tak rádi.

Každý dostane to, o co usiluje. A karma, kterou nyní vytváříte, musí být vámi zcela odčiněna. Za tímto účelem vám milosrdný Bůh umožní odpracovat si tuto karmu tím, že se vtělíte do některého z afrických kmenů.

Když pak lidé nepřijmou Boží Zákon ve svém srdci a nejsou připraveni nechat se jím ve svém životě vést, existuje mnoho způsobů, jak projevit výchovná opatření.

Je pravda, že pro člověka, který v sobě necítí Boha, který sám přerušil v sobě Božskou nit, jež ho spojuje s Vyššími světy, je velmi těžké vysvětlit takovému člověku, že vše, co se mu v životě děje, si vytvořil sám vlastníma rukama, vlastními činy, vlastními myšlenkami a pocity.

Příliš se však zaměřujeme na nebožské projevy. Naším úkolem je naplnit život kolem nás Božskými vzory a Božskými projevy.

Proto vám přicházíme připomenout existenci jiného světa a existenci mnoha Božských obrazů na jemnohmotné úrovni, které hledají lidi, jejichž prostřednictvím by se mohly projevit ve fyzickém světě.

Určitě najdete sílu a vymaníte se z bahna, které vás obklopuje. Věřím ve vás! A jsem připraven pomoci každému z vás, kdo se na mě obrátí o pomoc nebo radu.

JÁ JSEM Lanello.
________________________________________________________________________
[1] Naposledy Milovaný Lanello přednesl diktát „Beseda o Zákon u karmy“ 2. července 2007.