Poselství mým žákům

23.12.2007 13:31


Milovaný El Morya
23. prosince 2007


JÁ JSEM El Morya, který k vám opět přišel, aby vám předal další Poselství. Míra důležitosti toho či onoho Poselství pro vás, inkarnované na Zemi, je subjektivní. Vy, kteří jste na své lidské úrovni vědomí, nemůžete posoudit ani význam probíhajícího jevu, ani jeho důležitost pro další vývoj lidstva.

Proto od vás zpravidla nevyžadujeme ani okamžitá a unáhlená rozhodnutí, ani okamžité jednání.

Ačkoli upřímně řečeno, práce, kterou s lidstvem na Zemi neustále vykonáváme, by mohla přinést mnohem větší výsledky. Protože naše úsilí někdy přesahuje všechny vesmírné rezervy. Jasně chápeme, že je pro vás velmi obtížné nahlédnout těsně nad rutinu a shon, ve kterém se každý den nacházíte. Proto neúnavně přicházíme a předáváme Poselství, která nejsou příliš nová, ale umožňují vám otřást se a někdy vás některá věta nebo výraz v našem Poselství probudí natolik, že se stanete schopnými provádět na fyzické úrovni ty činnosti, které jsou nezbytné a o které vás neustále žádáme.

Proto vás pokaždé s velkou trpělivostí a vytrvalostí žádám, abyste začali jednat. Nejen číst diktáty, modlitby, Růžence nebo vzývání. Žádám vás, abyste začali skutečně jednat na fyzické úrovni! Možná si nejste zcela jisti, o jakém druhu činnosti mluvím. Nežádám vás, abyste svrhli systém, který existuje ve vašem státě, kde žijete, nežádám vás, abyste uskutečnili revoluci nebo shromáždění. Žádám vás, abyste dělali obyčejné lidské věci, které většinou děláte. Žádám vás však, abyste tyto věci dělali vědomě a na každý svůj čin pohlíželi prizmatem morálního Zákona, Božského Zákona, který existuje v tomto vesmíru. Žádám vás, abyste každý den přemýšleli o důsledcích svých činů a přemýšleli o každém kroku, který učiníte.

Pomyslete na to, o kolik snazší by byla vaše existence ve hmotě, kdyby každý váš krok byl v dokonalém souladu s Božským Zákonem, který v tomto vesmíru existuje. Nevytvářeli byste novou karmu a mohli byste si správnými rozhodnutími urychleně odpracovat svou minulou karmu.

Jak jednoduché! Geniálně jednoduché! Přicházíme a říkáme vám stále totéž. Ale proč, proč nás neslyšíte?!

Proč čtete naše Poselství a po pěti minutách úplně zapomenete, co jste četli?! Proč nejste schopni být ani během dne pod vlivem správných myšlenkových obrazů, které vám posíláme?

Můj Bože, jak je někdy nesnesitelně těžké pracovat s vtěleným lidstvem! Jsem však od přírody optimista a jsem si jist, že po stovce mých diktátů nebo tisícovce mých diktátů budu mít nakonec k dispozici několik set oddaných žáků, kteří budou schopni citlivě naslouchat mému vedení a plnit mé příkazy. Věřte mi, že z mého povzneseného stavu vědomí je mnohem lépe vidět, co máte dělat a jak se máte chovat.

Situace na Zemi se vyvíjí lepším směrem. Není to tak smutné jako před několika lety, ale rádi bychom dosáhli vyššího tempa rozvoje vašeho vědomí. Bylo nalezeno rozumné řešení, díky němuž se tempo vašeho vývoje zrychlí. Postaráme se o to, aby proces rozdělování energie probíhal rovnoměrněji po povrchu Země, aby Země byla schopna vydržet a neprošla ničivým kataklyzmatem. Naučili jsme se také lokalizovat shluky negativních energií, které vznikají v lidských velkoměstech. A jestliže dříve takové sraženiny putovaly po povrchu Země a přinášely nepředvídané změny ve vzdálených lokalitách, nyní se veškerá negativní karma soustřeďuje u zdroje svého vzniku a lidé mohou na základě vlastní zkušenosti posoudit, jak moc to, co vytvořili, „smrdí“.

Vy sami tedy svými vlastními stavy odpracováváte to, co jste vytvořili.

A to není všechno! Uvažujeme o tom, že na zeměkouli vytvoříme osady lidí osvobozených od vlivu masového vědomí. V těchto osadách by se mohly vytvořit podmínky pro další rozvoj lidské civilizace. To, co se nechce rozvíjet, musí být nakonec izolováno a nakonec odříznuto jako suché větve při zahradnické práci.

Vše, co může růst a nést plody, musí být přesazeno do čerstvě pohnojené půdy a rozkvést ve prospěch vývoje planety Země.

To jsou naše plány a já se s vámi o ně dělím v naději, že se najdou lidé, kteří se na mě obrátí s osobním dopisem a požádají mě, abych je vedl při transformaci fyzické úrovně planety Země.

Musím vás však hned trochu zchladit. Jsem velmi přísný a náročný Mistr. Moji žáci jsou schopni vytvořit mnoho zázraků na fyzické úrovni, ale já od nich na oplátku požaduji plnou a bezpodmínečnou oddanost, poslušnost a disciplínu. Ti, koho mé vysoké nároky neuvádějí do rozpaků, jsou vítáni na mých lekcích na jemnohmotné úrovni, v mém příbytku, kde vás mohu poznat a vést váš vývoj.

Jakmile zjistím, že jste zcela připraveni stát se našimi spolupracovníky, dám vám na fyzické úrovni úkol, který budete muset splnit. Zpravidla velmi mnoho mých žáků odpadne, jakmile ode mne dostanou konkrétní úkol.

Velmi je totiž zajímá otázka: co za to dostanou. A když jim vysvětlím, že už dostali všechno, co dostat mohli - možnost sloužit Velkému Bílému Bratrstvu -, tato odpověď je uvede do rozpaků a oni odcházejí bloudit dál v iluzi a hledat odměny, slávu, peníze a další věci, které jsou v jejich očích cenné.

Vím, že mnozí tomuto mému Poselství nebudou rozumět. Já však netoužím po tom, aby mi rozuměly miliony lidí. Potřebuji jen několik stovek oddaných učedníků a za několik desetiletí změníme svět.

Takže, kdo není v rozpacích za mé požadavky, můžete se stát mým učedníkem.


Slyším každou upřímnou prosbu, kterou ke mně ve svém srdci vyslovíte. A pokud neslyšíte odpověď, je to jen proto, že jste velmi nepozorní a příliš rozptýlení ve své iluzi.

Dnes jsem za vámi přišel, abych vám poskytl spolehlivé vedení ve vašem rozvoji.

JÁ JSEM El Morya Khan.