Závěrečné poselství letního cyklu diktátů

10.07.2007 15:15


Milovaný El Morya
10. července 2007



JÁ JSEM El Morya, který k vám dnes přišel.

Přišel jsem vám oznámit, že letní cyklus diktátů, který jsme vám předali prostřednictvím našeho posla, je ukončen. Dnes mám tu čest předat vám poslední diktát tohoto cyklu.

Jako vždy jsme smutní z ukončení naší komunikace. Během našich cyklů Poselství se k sobě přibližujeme. Vidíme, kolik lidí každý den se se zatajeným dechem připojují k internetu, aby si přečetli naše Poselství. A zázrak naší komunikace pokračuje po všechny dny vyhrazené pro přenos našich Poselství.

Dnes, ve svém posledním diktátu, bych chtěl znovu zdůraznit význam skutečnosti, že jsme mohli pokračovat v této dispensaci. Na Velkém Centrálním Slunci bylo považováno za nezbytné pokračovat v naší práci prostřednictvím tohoto posla. A já jsem rád, Nebesa jsou ráda, že tato možnost se prodloužila.

Nyní, během naší následné práce, bychom se k vám rádi ještě více přiblížili. Když jsme daleko, vaše vědomí nemůže plně pojmout naši existenci a naši přítomnost. Proto je naším úkolem přiblížit se k vám a Vaším úkolem je přiblížit se k nám na úrovni vašeho vědomí a pak můžeme společně dělat věci na fyzické rovině.

Obáváte se neznámého. To, co je neznámé, vyvolává strach a úzkost. Naším úkolem je učinit komunikaci mezi světy všední.

Přejeme si, aby se v naší komunikaci neobjevily žádné stopy náboženství a dogmat. Je čas postavit komunikaci s námi, Učiteli lidstva, na nový základ spolupráce a vzájemné pomoci. Nepřicházíme k vám, abyste marně ztráceli čas čtením našich Poselství. Přicházíme k vám, abychom vás inspirovali k uskutečnění věci na fyzické úrovni.

Všechny vaše běžné záležitosti musí být postaveny na novém základě a prováděny v souladu s Božími zásadami.

Není třeba dělat nic nadpřirozeného, není třeba se bát, že se dostanete pod vliv další sekty. Celý rozdíl mezi sektou a skutečným Učením spočívá v tom, že pro následovníky je vytvořena výjimečnost. Žádná výjimečnost neexistuje. Každý se může stát následovníkem Učení Nanebevzatých Mistrů. K tomu stačí, abyste ve svém životě uplatňovali Božské zásady a morální normy chování, které vás učíme.

Musíte posunout akcenty ve svém běžném životě a dělat vše z nového úhlu pohledu: sloužit Společnému Blahu, dílu Mistrů, evolucím planety Země.

Není nic, co bychom před vámi chtěli skrývat. A omezení informací, které dostáváte, souvisí pouze s omezením vašeho vědomí a s omezením vědomí našeho průvodce, našeho posla. A toto omezení si ukládáte sami, protože se nesnažíte změnit sebe, své vědomí, a poté změnit celý svůj život, stanovit si ve svém životě správné priority a jednat ve svém životě v souladu s Učením, které vám bylo dáno.

Přicházíme, abyste neustále porovnávali své vibrace a kompas svého srdce s našimi pokyny, které jsme pro vás stanovili.

Pokud si pozorně přečtete všechny diktáty od prvního diktátu, který jsme vám dali prostřednictvím našeho posla 4. března 2005, až po tento dnešní diktát, a pokud budete číst všechny tyto diktáty s jediným cílem - pochopit, co byste měli ve svém životě nyní dělat, dostanete odpovědi na všechny vaše otázky. Vše, co je nezbytné, vám bylo dáno. Nyní je řada na vás. Ukažte nám, že jste si osvojili naše Učení. Ukažte nám, co jste schopni dělat na fyzické úrovni, vedeni naším Učením.

Každé vaše dílo na fyzické úrovni, které úspěšně děláte na základě našich principů, nám umožní rozšířit účinky této dispenzace.

Proto přemýšlejte  o tom, jak můžete naši práci vykonávat společně. Potřebujete naši pomoc - obraťte se na nás dopisem. Potřebujete naši nápovědu - obraťte se na nás a ve vašich srdcích získáte nápovědu.

S naší pomocí nikdy neotálíme. Celá otázka spočívá v tom, že byste měli být schopni snášet naše energie, které dáváme k tomu, abyste dělali věci na fyzické úrovni.

Pokaždé, když je někdo z vás připraven převzít odpovědnost a vykonat naši práci na fyzické úrovni, dáváme vám své požehnání, pomoc a energii. Pustíte se do tohoto úkolu s elánem. Uplyne však jen několik měsíců a po vašem odhodlání a touze pracovat pro Boha není ani stopy. Existují tisíce výmluv a tisíce důvodů, proč to vzdáte a vrátíte se k činnostem, které považujete za smysluplnější a výnosnější, které vám něco přímo dávají.

Upozorňuji vás, že než vezmete na sebe závazek dělat dílo Mistrů, prosím, tisíckrát vše zvažte, protože my vám dáváme energii, a pokud s touto energií, která vám byla dána, naložíte nesprávně, nasměrujete ji na realizaci svých osobních záležitostí, pak veškerá energie, kterou v tomto případě nesprávně použijete, je kvalifikována jako karma nesplnění povinností vůči Bohu a Mistrům nebo jako karma zrady. A víte, že tento druh karmy je nejobtížněji zpracovatelný a je provázen velmi velkými komplikacemi nejen v tomto životě, ale i v řadě dalších životů.

Pokud však budete naši práci vykonávat nezištně a z celého srdce, získáte velkou dobrou karmu, která vám v budoucnu umožní plnit naše úkoly s ještě větším úspěchem.

Bůh nechce, abyste byli chudí a sotva vystačili s penězi. Pokud se správně rozhodnete a správně nasměrujete své úsilí, přijde do vašeho života hojnost. Musíte se naučit správně hospodařit s Božskou energií a správně s ní nakládat, a pokud dokážete najít rovnováhu v rozumném řešení svých osobních záležitostí a naplňování záležitostí Mistrů, nikdy nebudete pociťovat nedostatek energie, včetně peněžní energie ve svém životě.

Bůh vyžaduje celou vaši bytost. Celý váš život musí být podřízen Božské Službě. Mezi vámi je však příliš málo jedinců, kteří se vypořádali se svou osobní karmou a rodovou karmou. Takže vám zůstaly karmické dluhy v podobě péče o své blízké, děti, rodiče, o všechny, s nimiž jste karmicky spojeni. Zde byste měli najít rozumnou rovnováhu mezi energií, kterou budete vynakládat na záležitosti Mistrů, a energií, kterou budete směřovat do péče o svou rodinu a lidi s vámi karmicky spojené.

To není snadný úkol. Na jeho úspěšném vyřešení však závisí vaše budoucnost.

Dnes jsem přišel proto, abych dal závěrečný diktát uplynulého letního cyklu. Je toho tolik, co bych vám chtěl říci, ale není více možnosti.

Děkujeme vám všem, kteří podporujete naplňování našich plánů na fyzické úrovni a berete na sebe břemeno plnění  našich úkolů.

JÁ JSEM El Morya
a na shledanou!