Učení o oddanosti

10.01.2007 21:12


Milovaný El Morya
10. ledna 2007


Возлюбленный Эль МорияJÁ JSEM El Morya, který k vám dnes přišel!
Přišel jsem vám oznámit konec současného cyklu diktátů, které jsme předávali prostřednictvím našeho posla.
Takže cyklus je ukončen. A my upřímně doufáme, že naše úsilí a energie, které jsme vynaložili na předávání našich Poselství a vložili do textu našich Poselství, nepřijdou nazmar. A vy si naše Poselství přečtete znovu a to, co vám nebude zjeveno napoprvé, budete moci vnímat napodruhé, napotřetí či napočtvrté. 


Věřte mi, že velmi mnoho zřejmých Pravd, nad kterými se vaše oči ani nepozastavují, protože se vám zdá, že jste je již mnohokrát slyšeli a znáte, nahlížených z jiného úhlu pohledu, získá po nějaké době nový zvuk. Protože jste tyto okamžiky Pravdy prožili ve svém životě. Ano, Pravdy jsou vnímány zcela jinak, když je čtete, a jinak, když je ve svém životě prožíváte. Rozdíl je v tom, že když Božskou Pravdu objevíte srdcem, a ne jen očima v textu, nikdy vás neopustí. A vy se stanete nositelem této Pravdy. Tato Pravda vám bude vlastní jako nedílná součást vás samých. A to je stav vašeho vědomí, o který od vás usilujeme. Ne převyprávět Pravdy, staré jako svět, ale stát se nositeli Pravdy, nositeli našeho Slova a těmi, kdo naše Učení uvádějí do života.

Bohužel takových lidí je málo. Jen málo z vás je schopno plně podřídit svůj život naplňování našich přikázání a sloužit nezištně, proměnit celý svůj život ve službu.

Víme o vás. Známe každého z vás, kdo je schopen plnit naše přikázání a vykonávat naši práci na fyzické úrovni.

Každý z vás je pod naší přísnou kontrolou a dohledem. A mnozí z vás, kteří již získali plný stupeň naší důvěry, naše pověření, stále nenacházejí sílu pokračovat v započatém díle a opouštějí Cestu.

Pokaždé, když s námi přijdete do kontaktu a získáte naši důvěru, nemyslete si, že je to náhoda. Po mnoho inkarnací jste si zasloužili právo jednoduše s námi komunikovat a plnit závazky, které jste před svou inkarnací převzali.

Nejhorší však je, když si zasloužíte naši důvěru a obdržíte naše pověření, ale pak se vyhýbáte svým povinnostem. Vaše mysl vám vždy ochotně poskytne spoustu logických důkazů, že máte pravdu. Vaše srdce vás však nikdy neoklame. A až do konce tohoto vtělení budete vždy cítit tíhu na srdci. Tíhu vašich nesplněných povinností.

Nechtěl bych být na vašem místě. Protože ve vašem světě není nic těžšího, žádný prohřešek, který by se svou závažností dal srovnat se zradou toho, co je posvátným dílem v zájmu Života na Zemi.

Dnes jsem k vám přišel také proto, abych vám připomněl závazky, které jste na sebe vzali. A pokud do konce tohoto roku přesto změníte své rozhodnutí a vrátíte se k plnění svých závazků, svých povinností, budeme vystupovat jako vaši obhájci před Karmickou Radou a pokusíme se co nejvíce zmírnit karmické důsledky vaší špatné volby v minulosti.

Jen velmi málo skutečných služebníků je inkarnováno. A je nesnesitelné sledovat, jak jeden po druhém opouštějí své povinnosti a vydávají se za přeludy vašeho světa.

Věřte mi, že na vašem světě není nic, co by se dalo byť jen vzdáleně přirovnat k radosti ze služby, ke spokojenosti  ze splněné povinnosti, z vykonané práce. A když se pak po svém odchodu z fyzické roviny vrátíte do éterických oktáv Světla, miliony bytostí Světla z celého vesmíru vám spěchají dosvědčit svou úctu a poděkovat vám za vaši nezištnou práci během pozemské inkarnace.

Neberte si příklad z těch, kteří jsou na očích veřejnosti. Tolik našich oddaných služebníků čeká celý život, aby mohli sehrát svou malou roli. A tato zdánlivě bezvýznamná role někdy mění situaci v celé zemi a někdy i v celém světě.

Proto citlivě naslouchejte svému srdci. Není na čase, abyste projevili svou službu Životu?

Rádi vám poskytneme veškerou pomoc, kterou potřebujete. Najdeme způsob, jak sdělit vašemu vnějšímu vědomí úkol, který je třeba splnit. Ale když budete muset jednat, neplakejte a neříkejte, že je to pro vás těžké a bolí vás staré rány a nemáte dostatek jídla v zásobě.

Ve vašem světě není nic, co by mohlo zastavit skutečné spolupracovníky při plnění jejich úkolu života.

Snažte se proto být neustále odhodlaní a připravení. Neustále se trénujte. Trénujte ty vnitřní svaly, které vám umožní jednat, když se zdá, že už není síla ani možnost.

Ve vašem životě se vždycky najde místo pro hrdinský čin. A váš čin nebude oceněn vnějším vědomím lidí, ale váš čin bude oceněn v Nebi. Protože jen zde znají hodnotu činu, který vykonáte ve vtělení, když si zachováváte oddanost v někdy nesnesitelných podmínkách, které vás obklopují na fyzické úrovni.

Rád jsem vám poskytl toto malé Učení o oddanosti. A jsem dvojnásob rád, protože jsem toto Učení mohl předat v posledním diktátu tohoto cyklu, který jsme uskutečnili prostřednictvím našeho posla.

Budu rád, když nám v budoucnu budou příležitosti příznivě nakloněny a budeme moci nadále dávat naše Učení prostřednictvím našeho posla.

Rád bych poděkoval Tatianě za její službu.

JÁ JSEM El Morya,
s vírou a nadějí na vás
a Láskou k vám.