Varování jdoucím

09.01.2007 14:41


Pán Maitréja
9. ledna 2007


JÁ JSEM Maitréja, který k vám přišel prostřednictvím svého posla!

Přišel jsem vás informovat o několika naléhavých záležitostech, se kterými se musíte seznámit.

Víte, že k vám přicházíme a máme možnost k vám přicházet na základě zvláštní dispensace. Tato dispensace nám umožňuje komunikovat s vámi a předávat vám naše Poselství prostřednictvím speciálně vyškolených osob, které nám slouží a zastávají pozici našich poslů nebo našich hlasatelů. A nyní máme možnost promluvit prostřednictvím jednoho z našich poslů.

Jsme rádi, že se námi nabízené Učení rozšířilo a rezonuje ve vašich srdcích. Bohužel ne vše je tak dobré, jak bychom si přáli. A mnozí z vás, kteří nacházejí toto naše Učení, předané prostřednictvím našeho posla a jsou zapáleni, po chvíli odejdou. Jejich vědomí postupně slábne a začíná se zajímat o věci, které odvádějí od Cesty: o různé cetky vašeho světa.

Musíte se naučit rozlišovat mezi pravým Učením a náhražkami, které se ve vašem světě hojně vyskytují.

Říkali jsme, a já to zopakuji, že 90 procent regálů vašich obchodů je zaplněno učeními, v nichž je Pravda zastoupena maximálně z 10 procent. A právě ve prospěch těchto náhražek se rozhodujete a odvracíte se od pokrmů našeho stolu, které vám přátelsky nabízíme.

Proč? Protože v mnoha učeních, která jsou přítomna ve vašem světě, není třeba dělat žádnou volbu. Není nutné dodržovat disciplínu učedníka a není třeba se k ničemu zavazovat. Nevyžaduje se od vás nic než vaše energie, vaše Božská energie, kterou nekontrolovaně používáte, věnujíce pozornost náhražkám. A celý iluzorní svět pseudoučení existuje proto, že ho živíte svou energií.

Znovu zopakuji ustanovení Učení, které vám bylo dáno dříve a které říká, že jste zodpovědní za každý erg Božské energie, který jste vynaložili. Zdá se vám, že neděláte nic zvláštního. Jen navštěvujete semináře nebo absolvujete školení, o nichž si myslíte, že jsou pro vás dobrá. Utrácíte své peníze, ale co je nejhorší, plýtváte svou Božskou energií, kterou vám dal Bůh. Děláte své volby a díky těmto volbám si vytváříte karmu.

Ano, milovaní, vytváříte karmu, když podporujete falešná učení. Skutečnost je taková, že se nacházíte v různých fázích svého vývoje. A někteří z vás jsou tak nevinní, že berou jako klenoty padělky, které jsou vám nabízeny a které navenek září, ale nemají žádnou vnitřní hodnotu.

Ale ti z vás, kteří měli možnost okusit Pravdu, četli naše Učení a pak náhle pocítili potřebu hledat někde něco jiného, nesou karmu špatné volby a špatného využití Božské energie. A zpravidla vás v tomto případě vede vaše ego. Nespokojenost cítíte jen proto, že se nechcete rozloučit s tou částí sebe sama, která vám vnuká myšlenku: „Je mnoho cest. Není třeba se omezovat jen na jednu. Všechny cesty vedou k Bohu."

To je však ve vaší době velmi rozšířený omyl. Jsou totiž cesty, které vedou k Bohu, a jsou cesty, které vedou od Boha.

A já vám dám jistý návod, jak nesejít ze své Cesty.

Musíte si uvědomit, co vás pohání, když chcete vyhledat nějaké nové módní učení. Jaký je váš motiv? Vaše ego vám zpravidla našeptává, že byste se neměli upínat na jednu věc, že v těch diktátech, které Mistři předávají prostřednictvím svého posla, není nic nového.

A skutečně, v našich poselstvích není nic nového. Toto učení předáváme prostřednictvím mnoha našich poslů již mnoho tisíc let. A kdybyste si toto Učení osvojili byť jen z deseti procent, nikdy byste je nevyměnili za pozlátko, které je vám nabízeno pod rouškou našeho učení.

Příčinu svého odklonu od Cesty hledejte v sobě. Jen vy sami se rozhodujete a činíte volbu. Bohužel vás nemůžeme nutit, abyste následovali Cestu, kterou jsme vám naznačili. Máte možnost volby a máte svobodnou vůli, kterou máte právo řídit se při všech svých rozhodnutích, jež činíte na fyzické úrovni.

Doba vašeho výběru je však omezena časovým rámcem. A pokud se ničemu neučíte a inkarnaci za inkarnací pokračujete v následování svého ega, místo abyste se s ním rozloučili, jste velmi ostře varováni před svou špatnou volbou. Když však trváte na své vlastní cestě a se skřípěním zubů a se zavřenýma očima pokračujete ve své cestě, budete ponecháni na pokoji.

A jedině zásah vašich přímluvců v Nebi, s nimiž jste společně strávili více než jednu inkarnaci, vám může pomoci. Častěji však zůstáváte prostě sami a jste nuceni dlouhé inkarnace živořit v iluzi, dokud evoluce neudělá na vašem životním proudu kříž a vy nebudete uznáni za nepotřebný balast. Bůh se zbavuje mrtvých a nemocných buněk. Pokud se zdravý organismus nezbaví rakovinných buněk, které myslí jen na sebe, může onemocnět celý organismus.

Proto přicházíme a znovu a znovu vás s překvapivou vytrvalostí varujeme, abyste pečlivě přemýšleli o všech svých krocích, které ve svém životě podnikáte.

Lidé, kteří nikdy neslyšeli o našem Učení a nikdy se nezúčastnili našich školení, nesou jedno břemeno volby špatné cesty.

Ale ti, kteří se kdysi rozhodli zasvětit svou inkarnaci věci služby Bratrstvu a svůj závazek nesplnili, jsou považováni za zrádce a jejich karma je mnohem těžší, než karma zločinců a vrahů.

Dnes jsem přicházel s tímto Poselstvím. Možná jsem některým z vás zkazil náladu. Musel jsem vám však dát tuto příležitost, abyste si vše promysleli a posunuli své ego a učinili vyvážené rozhodnutí na základě postavení Božské mysli ve vás.

Rád podám pomocnou ruku těm z vás, kteří mě požádají o pomoc a obrátí se na mě ve chvíli těžkého přemyšlení nad svým osudem.

JÁ JSEM Maitréja.