Letní cyklus diktátů, který jsme dávali v Bulharsku prostřednictvím našeho posla, je ukončen

21.07.2006 20:20


Milovaný El Morya
21. července 2006



Возлюбленный Эль МорияJÁ JSEM El Morya Khan, který znovu přišel. JÁ JSEM přišel, abych vám oznámil, že letní cyklus diktátů, který jsme dávali v Bulharsku prostřednictvím našeho posla, je ukončen.

Jsem rád, že jsme mohli dát tento cyklus diktátů v Bulharsku. Protože pokaždé, když dáváme svá Poselství, uvolňuje se obrovské množství Světla na místě, kde jsou přijímány diktáty. Jak tato země, tak ti lidé, kteří se účastní procesu přijímání diktátů, dostávají slušnou porci Světla. A pokaždé jde o to, jak přijaté Světlo využijete.

Když před více než dvěma lety převzala Taťána na svá ramena talár posla Bratrstva, nikdo by se nezaručil, že Rusko má světlou budoucnost. Na fyzické úrovni panoval naprostý chaos a nepořádek. My jsme však přišli a v našich Poselstvích potvrdili, že na jemnohmotné rovině se pro tuto zemi připravuje veliká budoucnost. A neuplynuly ani dva roky, když se to, co bylo připraveno na jemné rovině, začalo usazovat na fyzické rovině. A dokonce i ti skeptici, kteří ještě před rokem reptali a říkali, že Rusko zaniklo, nyní vstávají a nechápavě se škrábou na hlavě.

Tak je tomu i v případě Bulharska. Pokud dokáže kvalitně naložit se Světlem, kterého se mu dostalo, brzy se dočká velkých změn ve vzdělávání a ekonomice. Vše je ve vašich rukou! A všechny změny se konají prostřednictvím změny vašeho vědomí.

Vždy existuje nebezpečí, že Světlo, které vrháme na Zemi, může být zneužito a zkresleno, ale pokaždé doufáme, že vaše číše nebude děravá a že s přijatou energií naložíte v souladu s Božským plánem a Božským účelem.

Jsem rád, že jsme v tomto cyklu diktátů mohli předat značný objem Vědomostí. Vždy mějte na paměti, že Poznání je vám dáno k rozjímání, k meditaci v tichu vašeho srdce. Nesnažte se knihu diktátů co nejdříve odložit. Snažte se plně vstřebat vše, co je v každém diktátu obsaženo. Každou kapku životodárné Božské energie a každé Slovo Božské Pravdy.

Přicházíme k lidstvu Země, abychom posílili naše vazby, vazby mezi fyzickou a jemnohmotnou rovinou. A naše cíle a záměry zcela závisí na tom, jak plně budete schopni vstřebat informace a energii obsažené v našich Poselstvích.

Nenuťte nás, abychom vám znovu a znovu připomínali, že máte velkou odpovědnost za transformaci fyzické úrovně planety Země. Pamatujte, že jste do této inkarnace přišli, abyste na fyzické úrovni prováděli konkrétní činnosti. Aby však vaše činy byly dokonalé a odpovídaly Božským plánům, měli byste se především starat o své vodiče. Neustále očišťujte svá jemnohmotná těla modlitbou a půstem, procházkami v přírodě a komunikací s dětmi a zvířaty. Rozjímejte o krásném a pod vlivem krásy změníte svůj vnitřní stav. Nic nemá na člověka takový vliv jako krása a příroda. Pečujte o správné obrazy a pěstujte je ve svém životě. Snažte se, aby vše kolem vás naplňovalo harmonií a krásou. Neváhejte vést druhé lidi, připomínejte jim, že vše, co je obklopuje, má neustálý vliv na jejich vědomí a vnitřní svět. A to platí i pro nekontrolované sledování televize a poslech rádia. Chraňte se před všemi negativními vibracemi, před kterými se můžete chránit. Existuje mnoho způsobů, jak se chránit před negativními energiemi, a mnohé z těchto způsobů nevyžadují žádné finanční investice.

Proto jsem vám přišel připomenout, že vše je ve vaší moci. Můžete počítat s pomocí Mistrů a vznášet vzývání, ale jednání na fyzické úrovni je jen na vás. A všechny zázraky, které se dějí, jsou pečlivě naplánovány. A zázrak transformace fyzické roviny se jistě stane, ale aby k němu došlo, musíte tento zázrak připravit ve svých srdcích.

Přeji vám, abyste na sobě úspěšně pracovali. Ujistěte se, že ani jeden gram Božské energie není nasměrován nevhodně. Bylo vám dáno mnoho a nyní musíte ukázat svou připravenost spolupracovat s Nebesy.

Veškeré vaše úsilí se znásobí a jistě přinese své výhonky.

Zdá se, že to, co se mění na fyzické úrovni, nesouvisí s diktáty, které dáváme, ale věřte mi, že téměř všechny pozitivní změny na planetě byly vždy způsobeny tím, že lidé přijali naše posly a Slovo, které nesou. Pokud naši poslové nebyli přijímáni a ctěni, pak země, která tyto negativní činy umožnila, upadla na mnoho let do soumraku vědomí. A my jsme mohli jen prosit Boha, aby jim odpustil, protože nevědí, co dělají.

Upřímně doufáme, že soumrak lidského vědomí je již dávnou minulostí. A před vámi je jasný úsvit Poznání, které nesete ve svých srdcích.

Přišel jsem, abych vydal závěrečný diktát tohoto cyklu a oznámil, že budeme pokračovat v práci prostřednictvím našeho posla, dokud bude tato příležitost pro naši práci fyzicky projevena.

Nezapomínejte, že každý z vás má povinnost pečovat o našeho posla. Protože Boží lidé vždy žili díky péči dobrých lidí.

Loučím se s vámi, ale doufám, že naše odloučení nebude dlouhé a že se s vámi opět setkáme prostřednictvím tohoto posla, a k těm z vás, kteří jsou připraveni, přijdu a osobně se setkám v tichu vašeho srdce.


JÁ JSEM El Morya,
uvidíme se znovu!